Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
09.08.2019
Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
Zabalily jsme s mamkou kufry a letěly jsme si "odpočinout" k moři. Noo, tak to nevyšlo, žádný odpočinek se nekonal, pořád jsme někde lezly a to doslov... číst celé
28.05.2019
Jsme "rybičky", aneb život s Ichtyózou
Když se narodí zdravé miminko, je to radost a asi to největší štěstí na světě. Ale co když se narodí miminko s nějakou vrozenou vadou? Třeba s onemocn... číst celé
30.04.2019
Když přijde do života a přitom ji nikdo nezval
Vždycky.....vždycky přijde, když ji nikdo nečeká, většinou přijde tiše, nenápadně jako plíživý duch, zákeřně udeří a otočí životy vzhůru nohama. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

ISI ♡ Bracelet of wish

náramky z minerálů

Máte přání, která si chcete splnit? ♡.

"WISHLET" 
Každý člověk na světě si něco přeje a to nás všechny spojuje. ISI náramky jsou náramky přání a vy si můžete vybrat to svoje. Pokud ho nenajdete v seznamu přání, napište mi, ráda vám splním přesně to vaše ♡.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
09.08.2019
Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
Zabalily jsme s mamkou kufry a letěly jsme si "odpočinout" k moři. Noo, tak to nevyšlo, žádný odpočinek se nekonal, pořád jsme někde lezly a to doslov... číst celé
Jsme "rybičky", aneb život s Ichtyózou
28.05.2019
Jsme "rybičky", aneb život s Ichtyózou
Když se narodí zdravé miminko, je to radost a asi to největší štěstí na světě. Ale co když se narodí miminko s nějakou vrozenou vadou? Třeba s onemocn... číst celé
Když přijde do života a přitom ji nikdo nezval
30.04.2019
Když přijde do života a přitom ji nikdo nezval
Vždycky.....vždycky přijde, když ji nikdo nečeká, většinou přijde tiše, nenápadně jako plíživý duch, zákeřně udeří a otočí životy vzhůru nohama. číst celé
Nové pánské náramky z minerálů
16.04.2019
Nové pánské náramky z minerálů
I pánové rádi nosí náramky z minerálů. A víte proč? Protože na nich vypadají fakt dobře! Tak jsme pár kousků navrhli právě pro ně. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

KONTAKTY

ISI - Bracelet of wish

info@isinaramky.cz

+420 737 852 109

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz