Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
24.02.2021
Nastávající maminky, víte jaké jsou pro vás vhodné minerály a proč?
Blahodárné účinky minerálních kamenů jsou známé už od nepaměti.. A jak mohou tyto přírodní kameny pomoci třeba nastávajícím maminkám, které prožívají ... číst celé
26.01.2021
Jak vznikne minerální korálek?
Jak z minerálu vzniknou minerální korálky, ze kterých pro vás tvoříme náramky? Kde minerály najdeme? Zajímá vás celý postup, jak se minerální korálky ... číst celé
07.01.2021
Síla minerálů
Jak už jistě víte ISI náramky jsou náramky přání. Pokud v sílu minerálních kamenů věříte, zkuste si nějaký minerální náramek pořídit. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

ISI ♡ Bracelet of wish

náramky z minerálů

Máte přání, která si chcete splnit? ♡.

"WISHLET" 
Každý člověk na světě si něco přeje a to nás všechny spojuje. ISI náramky z minerálních kamenů jsou náramky přání a vy si můžete vybrat to svoje. Pokud ho nenajdete v seznamu přání, napište mi, ráda vám splním přesně to vaše ♡.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nastávající maminky, víte jaké jsou pro vás vhodné minerály a proč?
24.02.2021
Nastávající maminky, víte jaké jsou pro vás vhodné minerály a proč?
Blahodárné účinky minerálních kamenů jsou známé už od nepaměti.. A jak mohou tyto přírodní kameny pomoci třeba nastávajícím maminkám, které prožívají ... číst celé
Jak vznikne minerální korálek?
26.01.2021
Jak vznikne minerální korálek?
Jak z minerálu vzniknou minerální korálky, ze kterých pro vás tvoříme náramky? Kde minerály najdeme? Zajímá vás celý postup, jak se minerální korálky ... číst celé
Síla minerálů
07.01.2021
Síla minerálů
Jak už jistě víte ISI náramky jsou náramky přání. Pokud v sílu minerálních kamenů věříte, zkuste si nějaký minerální náramek pořídit. číst celé
5 TOP minerálních kamenů
31.12.2020
5 TOP minerálních kamenů
Připravili jsme pro vás přehled vašich 5 nejoblíbenějších minerálních kamenů. Jaká je jejich léčivá síla? K jakému znamení se nejlépe hodí? Odpovědi n... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

VŠE O NÁKUPU

Obchodní podmínky

Ochrana soukromí

 

 

 

KONTAKTY

ISI - Bracelet of wish

info@isinaramky.cz

+420 737 852 109

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz