Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
23.10.2019
Coconut bowls, a proč značka GOODIE?
Když jsem kdysi poprvé zmerčila misky z kokosu, nutně jsem je potřebovala :). A nedávno jsem narazila na značku GOODIE, která je poměrně mladá. Jsou t... číst celé
09.08.2019
Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
Zabalily jsme s mamkou kufry a letěly jsme si "odpočinout" k moři. Noo, tak to nevyšlo, žádný odpočinek se nekonal, pořád jsme někde lezly a to doslov... číst celé
28.05.2019
Jsme "rybičky", aneb život s Ichtyózou
Když se narodí zdravé miminko, je to radost a asi to největší štěstí na světě. Ale co když se narodí miminko s nějakou vrozenou vadou? Třeba s onemocn... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. PRAVIDLA OCHRANY SOUKROMÍ
PRAVIDLA OCHRANY SOUKROMÍ

Provozovatel e-shopu Veronika Mudrová na stránkách www.isinaramky.cz, IČO 88245144  sídlo Pujmanové 589, 33808 Zbiroh zpracovává osobní údaje poskytnuté Kupujícím za účelem plnění a dodatečného potvrzení Obchodních podmínek, za účelem zpracování elektronické objednávky, realizace dodávky, zúčtování plateb a nezbytné komunikaci mezi smluvními stranami po dobu vyžadovanou podle zvláštních právních předpisů.

Základní ustanovení

1.Správcem osobních údajů podle paragrafu 5 písm. o) Zákona č. 18/2018 O ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Zákon“) je Veronika Mudrová IČO 88245144 se sídlem Pujmanové 589, 33808 Zbiroh (dále jen „Správce“);

2. Kontaktní údaje správce jsou: e-mail: info@isinaramky.cz, tel.: 737 852 109;

3. Osobními údaji se rozumí všechny informace identifikující fyzickou nebo právnickou osobu.

Zdroje zpracovávaných osobních údajů

1. Správce zpracovává osobní údaje, které mu se souhlasem poskytl kupující a které správce získal na základě plnění Kupní smlouvy a zpracování elektronické objednávky v internetovém obchodě www.isinaramky.cz;

2. Správce zpracovává jen identifikační a kontaktní údaje kupujícího nezbytné pro plnění Kupní smlouvy;

3. Správce zpracovává osobní údaje za účelem dodávky, zúčtování plateb a k nezbytné komunikaci mezi smluvními stranami po dobu vyžadovanou podle zvláštních právních předpisů. Osobní údaje nebudou zveřejňované a nebude docházet k přenosu do dalších zemí.

Účel zpracování osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje kupujícího z následujících důvodů:

1. Za účelem vyřízení elektronické objednávky kupujícího (jméno, adresa, e-mail, telefonní číslo);

2. Za účelem plnění práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi kupujícím a Správcem;

3. Poskytnutí osobních údajů je nezbytným požadavkem pro plnění kupní smlouvy. Bez poskytnutí osobních údajů nelze smlouvu uzavřít.

4. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem - například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení - odhlásit.

5. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Doba uchovávání osobních údajů

1. Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi kupujícím a Správcem a po dobu 3 let od ukončení smluvního vztahu;

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů je Správce povinen údaje smazat.

Příjemci a zpracovatelé osobních údajů

Třetí stranou, která přijímá osobní údaje kupujícího, jsou subdodavatelé Správce. Služby těchto subdodavatelů bezpodmínečně souvisí s úspěšným plněním kupní smlouvy a elektronické objednávky mezi správcem a kupujícím.

Subdodavateli správce jsou:

  • Webnode AG (systém e-shopu);
  • Česká pošta, s.p. (doručovací služba);
  • Google Analytics (analýza webových stránek);

Práva kupujícího

Podle podmínek stanovených v Zákoně má kupující právo:

1. Na přístup ke svým osobním údajům;

2. Na opravu osobních údajů;

3. Na vymazání osobních údajů;

4. Vznést námitku proti zpracování;

5. Na přenositelnost údajů;

6. Odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů písemně nebo elektronicky na e-mailové adrese: info@isinaramky.cz;

7. Podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že došlo k porušení jeho práva na ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal všechna vhodná technická a organizační opatření nutná k zabezpečení osobních údajů kupujícího;

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť osobních údajů, zejména zabezpečení přístupu k počítači heslem, používání antivirového programu a pravidelnou údržbu počítačů.

Závěrečná ustanovení

1. Odesláním elektronické objednávky na webové stránce www.isinaramky.cz potvrzuje kupující, že byl obeznámený s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá;

2. S těmito pravidly souhlasí kupující zaškrtnutím políčka v objednávce;

3. Správce je oprávněný tato Pravidla kdykoliv změnit. Novou verzi Pravidel je povinný zveřejnit na své webové stránce.

Tato Pravidla vstupují v platnost 20.5.2018

Novinky z našeho blogu

Coconut bowls, a proč značka GOODIE?
23.10.2019
Coconut bowls, a proč značka GOODIE?
Když jsem kdysi poprvé zmerčila misky z kokosu, nutně jsem je potřebovala :). A nedávno jsem narazila na značku GOODIE, která je poměrně mladá. Jsou t... číst celé
Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
09.08.2019
Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
Zabalily jsme s mamkou kufry a letěly jsme si "odpočinout" k moři. Noo, tak to nevyšlo, žádný odpočinek se nekonal, pořád jsme někde lezly a to doslov... číst celé
Jsme "rybičky", aneb život s Ichtyózou
28.05.2019
Jsme "rybičky", aneb život s Ichtyózou
Když se narodí zdravé miminko, je to radost a asi to největší štěstí na světě. Ale co když se narodí miminko s nějakou vrozenou vadou? Třeba s onemocn... číst celé
Když přijde do života a přitom ji nikdo nezval
30.04.2019
Když přijde do života a přitom ji nikdo nezval
Vždycky.....vždycky přijde, když ji nikdo nečeká, většinou přijde tiše, nenápadně jako plíživý duch, zákeřně udeří a otočí životy vzhůru nohama. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz