Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
07.01.2021
Síla minerálů
Jak už jistě víte ISI náramky jsou náramky přání. Pokud v sílu minerálních kamenů věříte, zkuste si nějaký minerální náramek pořídit. číst celé
31.12.2020
5 TOP minerálních kamenů
Připravili jsme pro vás přehled vašich 5 nejoblíbenějších minerálních kamenů. Jaká je jejich léčivá síla? K jakému znamení se nejlépe hodí? Odpovědi n... číst celé
09.08.2019
Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
Zabalily jsme s mamkou kufry a letěly jsme si "odpočinout" k moři. Noo, tak to nevyšlo, žádný odpočinek se nekonal, pořád jsme někde lezly a to doslov... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

ISI ♡ Bracelet of wish

náramky z minerálů

Máte přání, která si chcete splnit? ♡.

"WISHLET" 
Každý člověk na světě si něco přeje a to nás všechny spojuje. ISI náramky z minerálních kamenů jsou náramky přání a vy si můžete vybrat to svoje. Pokud ho nenajdete v seznamu přání, napište mi, ráda vám splním přesně to vaše ♡.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Síla minerálů
07.01.2021
Síla minerálů
Jak už jistě víte ISI náramky jsou náramky přání. Pokud v sílu minerálních kamenů věříte, zkuste si nějaký minerální náramek pořídit. číst celé
5 TOP minerálních kamenů
31.12.2020
5 TOP minerálních kamenů
Připravili jsme pro vás přehled vašich 5 nejoblíbenějších minerálních kamenů. Jaká je jejich léčivá síla? K jakému znamení se nejlépe hodí? Odpovědi n... číst celé
Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
09.08.2019
Slunce, moře, leháro, hory, túry, jo a taky chystat pro vás novinky...tak to je zatím moje letošní léto :)
Zabalily jsme s mamkou kufry a letěly jsme si "odpočinout" k moři. Noo, tak to nevyšlo, žádný odpočinek se nekonal, pořád jsme někde lezly a to doslov... číst celé
Jsme "rybičky", aneb život s Ichtyózou
28.05.2019
Jsme "rybičky", aneb život s Ichtyózou
Když se narodí zdravé miminko, je to radost a asi to největší štěstí na světě. Ale co když se narodí miminko s nějakou vrozenou vadou? Třeba s onemocn... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

KONTAKTY

ISI - Bracelet of wish

info@isinaramky.cz

+420 737 852 109

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz